Van schakelaar tot complete elektrotechnische installatie. Elektrotechnisch Installatiebedrijf | Moordrecht
Volg Dasto Elektro op Twitter! Bekijk projecten en nieuws via Facebook

New Release

We hebben sinds een half jaar de producten van het merk Comelit in ons pakket, vooralsnog met name de brandbeveiligingsproducten. De verschillende vlakken waar Comelit zicht de laatste jaren op bevind zijn verstrekkend en de kans is dus groot dat wij meer van hun producten gaan toepassen.

Zelftestende aardlek-schakelaar voorkomt hoge downtime kosten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Controllino Mega

Controllino combineert de voordelen van het open-source Arduino-systeem met de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van een PLC. De Controllino-familie bestaat uit drie verschillende uitvoeringen, de Mini, Maxi en Mega. Deze uitvoeringen verschillen wat hardware betreft van elkaar, maar zijn alledrie eenvoudig te programmeren via de Arduino-omgeving.

De krachtige hardware, eenvoudige programmering en het grote aantal I/O’s maken de Controllino een perfecte partner voor Industry 4.0 (Internet of Things) toepassingen. De Controllino Maxi en Mega voorzien daarvoor ook in een ethernet-aansluiting.

De Controllino-PLC’s kunnen ook voor de industrie een belangrijke rol spelen. Alle modellen voldoen namelijk aan de eisen conform EN 61010-2-201. Dankzij de eenvoud van het systeem zal ook de fanatieke hobbyist de Controllino op waarde weten te schatten..

 

 

draka_uch74p100_01 DRAKA UC-HOME DATA KABELS

 

infographic-cpr1-2-1920x0

Vanaf juli 2017 moeten alle nieuw toe te passen kabels voldoen aan de in de NEN 8012 genoemde brandklasse, installateurs mogen dan nog wel de voorraad opmaken.

Draka en Dasto Elektro zijn een commitment aangegaan en zullen staan voor topkwaliteit en leveren volgens de gelden brandklassen.

 

 

lrmi_noodverlichting_vanlien_quickguide_previx
VAN LIEN / ABB PICTOGRAMMENKAART

 

ABB HAF METERKASTCHECK