Van schakelaar tot complete elektrotechnische installatie. Elektrotechnisch Installatiebedrijf | Moordrecht
Volg Dasto Elektro op Twitter! Bekijk projecten en nieuws via Facebook

Over ons

Over Dasto Elektro

Elektrotechnisch installatiebedrijf Dasto Elektro werd in februari 2000 opgericht door Richard Datema en Wilco Stolk. Vanuit een schuur aan de 3e Tochtweg te Moordrecht startten Wilco en Richard hun activiteiten. Al snel groeide Dasto Elektro uit tot een begrip in de regio. Vanaf februari 2002 betrok Dasto Elektro het huidige bedrijfspand aan de Ambachtweg te Moordrecht. Vanuit hier werden de werkzaamheden verder uitgebreid.

Diensten en Producten
Wij zijn gespecialiseerd in diverse elektrotechnische diensten. Wij verzorgen NEN3140 keuringen en controleren noodverlichting. Daarnaast bieden wij service, beheer en onderhoud op kleine-, middelgrote en complexe elektrotechnische installaties en machines. Op de pagina Business Services kunt u hier meer over lezen.

Professionele aanpak
Onze werkwijze kenmerkt zich door een professionele aanpak binnen een informele sfeer. Normaal gesproken komen wij als team bij u om het probleem op te lossen. Deze unieke aanpak biedt veel voordelen: het is snel, we hebben meer kennis en we kunnen zowel grote- als kleine probleemstellingen direct oplossen. In enkele gevallen is het prettig om als tussenpersoon op te treden naar derden: wij nemen u de zorg uit handen en regelen het met de andere partij. Onze flexibele werkwijze en het directe contact wordt door onze opdrachtgevers erg gewaardeerd!

Sterkin Erkend Installateur
Dasto Elektro is InstallQ gecertificeerd, wat inhoudt dat onze werkwijze en kennis is getoetst door het fusiebedrijf van Sterkin en KvINL. Daarom is Dasto Elektro een Erkend Installateur en kunnen wij een hoge kwaliteit bieden. U weet zich verzekert van een goede partner voor het aanleggen van een nieuwe installatie, of het onderhoud of beheer aan een bestaande installatie.

Wij zijn ook bevoegd en hebben zegelrecht voor alle verdeelinrichtingen die aangesloten zijn op Stedin en Liander.

 

20150430_162332

over_dasto_3

20151207_150754