Van schakelaar tot complete elektrotechnische installatie. Elektrotechnisch Installatiebedrijf | Moordrecht
Volg Dasto Elektro op Twitter! Bekijk projecten en nieuws via Facebook

Technische Ontzorg Service

Dasto Elektro Business Services

Wat wordt er verstaan onder Business Services? Hiermee geven wij aan dat we uitgebreide service verlenen aan kleine-, middelgrote- en grote bedrijven die op het gebied van (elektro)technisch onderhoud en technische bijstand op zoek zijn naar de serviceverlener uit de regio.

Onderhoud / monitoring machines
Wanneer uw bedrijf gebruikmaakt van diverse machines of besturingen (PLC), dan bent u bij Dasto Elektro aan het goede adres voor noodgevallen (storingen) of cruciaal onderhoud. De gebruiksduur van uw machines wordt aanzienlijk verlengd. Heeft u toch een storing? Staan uw machines stil? De bedrijven die ons inschakelen weten zich verzekerd dat wij in 99 van de 100 gevallen de problemen oplossen.

Technische ondersteuning
Wanneer (elektro)techniek niet uw core business is dan kunnen wij u ondersteunen door contact te leggen met uw leverancier(s). Zo behandelen wij uw kwestie direct met de leverancier en heeft u geen zorgen over de juiste afhandeling van de kwestie, passen wij service op afstand toe of iets van dien aard.

Dasto Elektro staat voor service en onderhoud
Wanneer u meer informatie wenst over onze Business Services, neem dan contact op met Richard Datema via 06 - 53 772 253 of met Wilco Stolk via 06 - 53 772 252.

but_projecten

bs1

bs2

bs3